Овошје во чинија

На нашата адреса пристигнаа супер фотографии од креации со овошје во чинија!

 

Инспирацијата е текстот „Уметност во чинија“ објавен во Мини Либи #03,
а Јана Велјановска од Скопје ни испрати фотографии од нејзините креации.

 

Испрати ни и ти фотографија од твоја „чинија“ на libi@literatura.mk!