bravissimo

Rubrika “Bravimimo” u dedikohet shkollave, nxënësve dhe sukseseve të tyre të tanishme. Do të doja t’ju ftoj që të ndani suksesin tuaj të fundit të arritur në shkollë (projekte, ngjarje, etj.), çmimet e fituara, por edhe sukseset individuale të nxënësve tuaj (në garat komunale dhe shtetërore, por edhe arritjet e tyre të tjera – konkurset artistike dhe letrare, sukseset dhe shpërblimet në muzikë, sport, etj.), me siguri të përcjella  edhe me letërnjoftim të shkollës. 

 

Nëse doni që të publikohet shkolla juaj, materialin që duhet ta përgatitni duhet të jetë i shkurtër dhe konciz – të përfshijë detaje të letërnjoftimit të shkollës, tekst i cili do të fokusohet në prezantimin e sukseseve më të mëdha të shkollës dhe/ose të nxënësve (projekt, ngjarje, çmime, etj.) dhe disa fotografi. Përveç kësaj, mund të na dërgoni një tekst të zgjeruar me më shumë informacion nga fotografitë e kërkuara, fotografitë shtesë, materialet video etj., materialet që do të publikohen në mënyrë të plotë në faqen tonë të internetit www.libi.mk. Ekipi ynë redaktues do të kujdeset për pamjen përfundimtare të rubrikës (në përmbajtje dhe grafikisht), si dhe për lekturën dhe korrigjimet e mospërputhjeve të mundshme drejtshkrimore.

 

Materialet tuaja dërgoni në adresën bravisimo@libi.mk.

 

Nga linqet vijuese mund të merrni aplikacionin me udhëzime të sakta për përgatitjen e tekstit dhe përmbajtjeve, si dhe shkrim zyrtare deri te personat e autorizuar në shkollë, kurse për të gjitha informatat dhe pyetjet shtesë ju lutem na kontaktoni!

@import url(http://libi.mk/wp-content/plugins/siteorigin-panels/css/front-flex.css); #pgc-5880-0-0 , #pgc-5880-0-2 , #pgc-5880-1-3 { width:20%;width:calc(20% – ( 0.8 * 30px ) ) } #pgc-5880-0-1 { width:60%;width:calc(60% – ( 0.4 * 30px ) ) } #pg-5880-0 , #pl-5880 .so-panel { margin-bottom:30px } #pgc-5880-1-0 , #pgc-5880-1-4 { width:24.9881%;width:calc(24.9881% – ( 0.75011876484561 * 30px ) ) } #pgc-5880-1-1 , #pgc-5880-1-2 { width:15.0119%;width:calc(15.0119% – ( 0.84988123515439 * 30px ) ) } #pl-5880 .so-panel:last-child { margin-bottom:0px } #pg-5880-0.panel-no-style, #pg-5880-0.panel-has-style > .panel-row-style , #pg-5880-1.panel-no-style, #pg-5880-1.panel-has-style > .panel-row-style { -webkit-align-items:flex-start;align-items:flex-start } #panel-5880-0-1-0> .panel-widget-style { padding:30px 0px 0px 0px } @media (max-width:1024px) and (min-width:781px) { #pg-5880-0.panel-no-style, #pg-5880-0.panel-has-style > .panel-row-style , #pg-5880-1.panel-no-style, #pg-5880-1.panel-has-style > .panel-row-style { -ms-flex-wrap:wrap;-webkit-flex-wrap:wrap;flex-wrap:wrap } #pg-5880-0 .panel-grid-cell , #pg-5880-1 .panel-grid-cell { -ms-flex:0 1 50%;-webkit-flex:0 1 50%;flex:0 1 50%;margin-right:0;margin-bottom:30px } #pg-5880-0 .panel-grid-cell:nth-last-child(1) , #pg-5880-1 .panel-grid-cell:nth-last-child(1) { margin-bottom:0 } #pg-5880-0 .panel-grid-cell:nth-child(even) , #pg-5880-1 .panel-grid-cell:nth-child(even) { padding-left:15px } #pg-5880-0 .panel-grid-cell:nth-child(odd) , #pg-5880-1 .panel-grid-cell:nth-child(odd) { padding-right:15px } } @media (max-width:780px){ #pg-5880-0.panel-no-style, #pg-5880-0.panel-has-style > .panel-row-style , #pg-5880-1.panel-no-style, #pg-5880-1.panel-has-style > .panel-row-style { -webkit-flex-direction:column;-ms-flex-direction:column;flex-direction:column } #pg-5880-0 .panel-grid-cell , #pg-5880-1 .panel-grid-cell { margin-right:0 } #pg-5880-0 .panel-grid-cell , #pg-5880-1 .panel-grid-cell { width:100% } #pgc-5880-0-0 , #pgc-5880-0-1 , #pgc-5880-1-0 , #pgc-5880-1-1 , #pgc-5880-1-2 , #pgc-5880-1-3 { margin-bottom:30px } #pl-5880 .panel-grid-cell { padding:0 } #pl-5880 .panel-grid .panel-grid-cell-empty { display:none } #pl-5880 .panel-grid .panel-grid-cell-mobile-last { margin-bottom:0px } }