isidoramun

  • Што се раскажува во четирите супер црно-розови приказни за Исидора Мун?

  1. 1

„Исидора Мун oди на училиште“

Кога доаѓа време Исидора да тргне на училиште, таа не е сигурна каде припаѓа – во училиштето за самовили или во училиштето за вампири?

„Исидора Мун оди на балет“

Исидора обожава балет, особено кога е облечена во нејзиното црно блескаво фустанче и едвај чека да оди на вистинска балетска претстава заедно со нејзините соученици.

Но, кога се крева завесата, каде е Розовото зајаче?

„Исидора Мун оди на кампување“

Кога семејството на Исидора оди на кампување на море, можат да се случат некои работи што не се баш вообичаени…

Од печење шеќерлеме на логорски оган до спријателување со сирена – посебни нешта се случуваат кога е вклучена Исидора!

„Исидора Мун слави роденден“

Исидора обожава да оди на детски роденденски забави и сега ќе има и сопствена роденденска забава!

Но, кога роденденската забава ја организираат мајка ѝ и татко ѝ, забавата нема да биде како оние на кои била досега…

@import url(http://libi.mk/wp-content/plugins/siteorigin-panels/css/front-flex.css); #pgc-4971-0-0 { width:100%;width:calc(100% – ( 0 * 30px ) ) } #pg-4971-0 , #pg-4971-1 , #pl-4971 .so-panel { margin-bottom:30px } #pgc-4971-1-0 , #pgc-4971-1-3 , #pgc-4971-2-0 , #pgc-4971-2-3 { width:10%;width:calc(10% – ( 0.9 * 30px ) ) } #pgc-4971-1-1 , #pgc-4971-1-2 , #pgc-4971-2-1 , #pgc-4971-2-2 { width:40%;width:calc(40% – ( 0.6 * 30px ) ) } #pl-4971 .so-panel:last-child { margin-bottom:0px } #pg-4971-0.panel-no-style, #pg-4971-0.panel-has-style > .panel-row-style , #pg-4971-1.panel-no-style, #pg-4971-1.panel-has-style > .panel-row-style , #pg-4971-2.panel-no-style, #pg-4971-2.panel-has-style > .panel-row-style { -webkit-align-items:flex-start;align-items:flex-start } @media (max-width:1024px) and (min-width:781px) { #pg-4971-1.panel-no-style, #pg-4971-1.panel-has-style > .panel-row-style , #pg-4971-2.panel-no-style, #pg-4971-2.panel-has-style > .panel-row-style { -ms-flex-wrap:wrap;-webkit-flex-wrap:wrap;flex-wrap:wrap } #pg-4971-1 .panel-grid-cell , #pg-4971-2 .panel-grid-cell { -ms-flex:0 1 50%;-webkit-flex:0 1 50%;flex:0 1 50%;margin-right:0;margin-bottom:30px } #pg-4971-1 .panel-grid-cell:nth-last-child(-n+2) , #pg-4971-2 .panel-grid-cell:nth-last-child(-n+2) { margin-bottom:0 } #pg-4971-1 .panel-grid-cell:nth-child(even) , #pg-4971-2 .panel-grid-cell:nth-child(even) { padding-left:15px } #pg-4971-1 .panel-grid-cell:nth-child(odd) , #pg-4971-2 .panel-grid-cell:nth-child(odd) { padding-right:15px } } @media (max-width:780px){ #pg-4971-0.panel-no-style, #pg-4971-0.panel-has-style > .panel-row-style , #pg-4971-1.panel-no-style, #pg-4971-1.panel-has-style > .panel-row-style , #pg-4971-2.panel-no-style, #pg-4971-2.panel-has-style > .panel-row-style { -webkit-flex-direction:column;-ms-flex-direction:column;flex-direction:column } #pg-4971-0 .panel-grid-cell , #pg-4971-1 .panel-grid-cell , #pg-4971-2 .panel-grid-cell { margin-right:0 } #pg-4971-0 .panel-grid-cell , #pg-4971-1 .panel-grid-cell , #pg-4971-2 .panel-grid-cell { width:100% } #pgc-4971-1-0 , #pgc-4971-1-1 , #pgc-4971-1-2 , #pgc-4971-2-0 , #pgc-4971-2-1 , #pgc-4971-2-2 { margin-bottom:30px } #pl-4971 .panel-grid-cell { padding:0 } #pl-4971 .panel-grid .panel-grid-cell-empty { display:none } #pl-4971 .panel-grid .panel-grid-cell-mobile-last { margin-bottom:0px } }