meseceva

  • Мала ноќна музика под месечевата светлина

  1. 1

Слушни ги овие прекрасни композиции инспирирани од ноќта:

Месечева светлост од Клод Дебиси

Месечева соната од Лудвиг ван Бетовен

Мала ноќна музика од Волфганг Амадеус Моцарт

Ноктурно бр. 2 од Фредерик Шопен

Приспивна песна од Јоханес Брамс (инструментација за виолина и пијано)

@import url(http://libi.mk/wp-content/plugins/siteorigin-panels/inc/../css/front-flex.css); #pgc-110-0-0 { width:100%;width:calc(100% – ( 0 * 30px ) ) } #pg-110-0 , #pl-110 .so-panel { margin-bottom:30px } #pgc-110-1-0 , #pgc-110-1-2 { width:25%;width:calc(25% – ( 0.75 * 30px ) ) } #pgc-110-1-1 { width:50%;width:calc(50% – ( 0.5 * 30px ) ) } #pl-110 .so-panel:last-child { margin-bottom:0px } #pg-110-1.panel-no-style, #pg-110-1.panel-has-style > .panel-row-style { -webkit-align-items:flex-start;align-items:flex-start } @media (max-width:780px){ #pg-110-0.panel-no-style, #pg-110-0.panel-has-style > .panel-row-style , #pg-110-1.panel-no-style, #pg-110-1.panel-has-style > .panel-row-style { -webkit-flex-direction:column;-ms-flex-direction:column;flex-direction:column } #pg-110-0 .panel-grid-cell , #pg-110-1 .panel-grid-cell { margin-right:0 } #pg-110-0 .panel-grid-cell , #pg-110-1 .panel-grid-cell { width:100% } #pgc-110-1-0 , #pgc-110-1-1 { margin-bottom:30px } #pl-110 .panel-grid-cell { padding:0 } #pl-110 .panel-grid .panel-grid-cell-empty { display:none } #pl-110 .panel-grid .panel-grid-cell-mobile-last { margin-bottom:0px } }