Metidhelina

 

Fundjavë në fshat me Metin dhe Linën

Biljana S. Cërvenkovska 

Binjakët Meti dhe Lina kalojnë një fundjavë të mrekullueshme në fshat, duke u njohur me kafshët që jetojnë në një fermë të vogël, me pemët dhe perimet që rriten aty, por kanë edhe ndonjë takim të pazakontë në pyllin përreth.

Lexoje tregimin dhe zgjidh shumë enigma në këtë libër ilustrimi me aktivitete: vizatim, ngjyrosje, shkrim, numërim, njehsim dhe shumë argëtim!

 

@import url(http://libi.mk/wp-content/plugins/siteorigin-panels/css/front-flex.min.css); #pgc-7097-0-0 { width:100%;width:calc(100% – ( 0 * 30px ) ) } #pg-7097-0 , #pl-7097 .so-panel { margin-bottom:30px } #pgc-7097-1-0 , #pgc-7097-1-2 { width:10%;width:calc(10% – ( 0.9 * 30px ) ) } #pgc-7097-1-1 { width:80%;width:calc(80% – ( 0.2 * 30px ) ) } #pl-7097 .so-panel:last-child { margin-bottom:0px } #pg-7097-1.panel-no-style, #pg-7097-1.panel-has-style > .panel-row-style { -webkit-align-items:flex-start;align-items:flex-start } @media (max-width:1024px) and (min-width:321px) { #pg-7097-1.panel-no-style, #pg-7097-1.panel-has-style > .panel-row-style { -ms-flex-wrap:wrap;-webkit-flex-wrap:wrap;flex-wrap:wrap } #pg-7097-1 .panel-grid-cell { -ms-flex:0 1 50%;-webkit-flex:0 1 50%;flex:0 1 50%;margin-right:0;margin-bottom:30px } #pg-7097-1 .panel-grid-cell:nth-last-child(1) { margin-bottom:0 } #pg-7097-1 .panel-grid-cell:nth-child(even) { padding-left:15px } #pg-7097-1 .panel-grid-cell:nth-child(odd) { padding-right:15px } } @media (max-width:320px){ #pg-7097-0.panel-no-style, #pg-7097-0.panel-has-style > .panel-row-style , #pg-7097-1.panel-no-style, #pg-7097-1.panel-has-style > .panel-row-style { -webkit-flex-direction:column;-ms-flex-direction:column;flex-direction:column } #pg-7097-0 .panel-grid-cell , #pg-7097-1 .panel-grid-cell { margin-right:0 } #pg-7097-0 .panel-grid-cell , #pg-7097-1 .panel-grid-cell { width:100% } #pgc-7097-1-0 , #pgc-7097-1-1 { margin-bottom:30px } #pl-7097 .panel-grid-cell { padding:0 } #pl-7097 .panel-grid .panel-grid-cell-empty { display:none } #pl-7097 .panel-grid .panel-grid-cell-mobile-last { margin-bottom:0px } }