skopjeonice2018

Më 23-24.02.2018 në Shkup u mbajt Gara e dytë ndërkombëtarë dhe kombëtare në patinazh artistik Skopje in ICE 2018. Gara u organizua nga Federata për Sporte Rrëshqitjeje të Maqedonisë dhe QS Boris Trajkovski.

 

Në kuadër të garës u dhanë edhe çmime për kampionatët kombëtarë në patinazh artistik për vitin 2018, në kategoritë e ISU: Advanced novice girls, Advanced novice Boy, Junior Ladies, dhe Senior Ladies. Gara u zhvillua në një atmosferë të mrekullueshme, në praninë e shumë tifozëve të sportit dhe të patinazhit artistik, nën trion e referëve të ISU të akredituar nga Republika e Serbisë dhe Republika e Bullgarisë, patëm të ftuar konkurrentët nga Republika e Serbisë dhe Republika e Bullgarisë, kurse 34 konkurrentët tanë në Garën ndërkombëtare Skopje in ICE 2018 kanë fituar plasman të mirë dhe fituan gjithsej 9 medalje në kategoritë e tyre.

 

Më shumë rreth garës mund të shihni në këtë link: https://skatingmk.weebly.com/

 

Garuesja Matea Ivanovska, klasa IV në ShF “Vojdan Çernodrinski”, Shkup, na dërgoi fotografi dhe video nga paraqitja e saj në Skopje on ICE.

 

 

 

@import url(http://libi.mk/wp-content/plugins/siteorigin-panels/css/front-flex.min.css); #pgc-6731-0-0 { width:100%;width:calc(100% – ( 0 * 30px ) ) } #pg-6731-0 , #pl-6731 .so-panel { margin-bottom:30px } #pgc-6731-1-0 , #pgc-6731-1-2 { width:20%;width:calc(20% – ( 0.8 * 30px ) ) } #pgc-6731-1-1 { width:60%;width:calc(60% – ( 0.4 * 30px ) ) } #pl-6731 .so-panel:last-child { margin-bottom:0px } #pg-6731-1.panel-no-style, #pg-6731-1.panel-has-style > .panel-row-style { -webkit-align-items:flex-start;align-items:flex-start } @media (max-width:1024px) and (min-width:781px) { #pg-6731-1.panel-no-style, #pg-6731-1.panel-has-style > .panel-row-style { -ms-flex-wrap:wrap;-webkit-flex-wrap:wrap;flex-wrap:wrap } #pg-6731-1 .panel-grid-cell { -ms-flex:0 1 50%;-webkit-flex:0 1 50%;flex:0 1 50%;margin-right:0;margin-bottom:30px } #pg-6731-1 .panel-grid-cell:nth-last-child(1) { margin-bottom:0 } #pg-6731-1 .panel-grid-cell:nth-child(even) { padding-left:15px } #pg-6731-1 .panel-grid-cell:nth-child(odd) { padding-right:15px } } @media (max-width:780px){ #pg-6731-0.panel-no-style, #pg-6731-0.panel-has-style > .panel-row-style , #pg-6731-1.panel-no-style, #pg-6731-1.panel-has-style > .panel-row-style { -webkit-flex-direction:column;-ms-flex-direction:column;flex-direction:column } #pg-6731-0 .panel-grid-cell , #pg-6731-1 .panel-grid-cell { margin-right:0 } #pg-6731-0 .panel-grid-cell , #pg-6731-1 .panel-grid-cell { width:100% } #pgc-6731-1-0 , #pgc-6731-1-1 { margin-bottom:30px } #pl-6731 .panel-grid-cell { padding:0 } #pl-6731 .panel-grid .panel-grid-cell-empty { display:none } #pl-6731 .panel-grid .panel-grid-cell-mobile-last { margin-bottom:0px } }