triatlon

Afër dyzet e katër fëmijë në Shkup, duke filluar nga pranvera e vitit 2017, filluan të merren me këtë sport, të bashkuar nën emrin e klubit “Trioxhi rejsing”. Prindërit e tyre janë shumë të lumtur nga përfitimet që ky sport ia jep fëmijëve të tyre.

Kanë disa orë not në qendrën sportive “Boris Trajkovski”, vrapojnë dhe ngasin afër kejit ose në akua-park, shumë shoqërohen dhe argëtohen. Ata tashmë marrin pjesë edhe në gara dhe fitojnë vende të larta.

Kontakti : 070333130 Danço Gjorgjievski


[huge_it_portfolio id=”11″]

@import url(http://libi.mk/wp-content/plugins/siteorigin-panels/css/front-flex.css); #pgc-5874-0-0 { width:100%;width:calc(100% – ( 0 * 30px ) ) } #pg-5874-0 , #pl-5874 .so-panel { margin-bottom:30px } #pgc-5874-1-0 , #pgc-5874-1-2 { width:25%;width:calc(25% – ( 0.75 * 30px ) ) } #pgc-5874-1-1 { width:50%;width:calc(50% – ( 0.5 * 30px ) ) } #pl-5874 .so-panel:last-child { margin-bottom:0px } #pg-5874-0.panel-no-style, #pg-5874-0.panel-has-style > .panel-row-style , #pg-5874-1.panel-no-style, #pg-5874-1.panel-has-style > .panel-row-style { -webkit-align-items:flex-start;align-items:flex-start } @media (max-width:1024px) and (min-width:781px) { #pg-5874-1.panel-no-style, #pg-5874-1.panel-has-style > .panel-row-style { -ms-flex-wrap:wrap;-webkit-flex-wrap:wrap;flex-wrap:wrap } #pg-5874-1 .panel-grid-cell { -ms-flex:0 1 50%;-webkit-flex:0 1 50%;flex:0 1 50%;margin-right:0;margin-bottom:30px } #pg-5874-1 .panel-grid-cell:nth-last-child(1) { margin-bottom:0 } #pg-5874-1 .panel-grid-cell:nth-child(even) { padding-left:15px } #pg-5874-1 .panel-grid-cell:nth-child(odd) { padding-right:15px } } @media (max-width:780px){ #pg-5874-0.panel-no-style, #pg-5874-0.panel-has-style > .panel-row-style , #pg-5874-1.panel-no-style, #pg-5874-1.panel-has-style > .panel-row-style { -webkit-flex-direction:column;-ms-flex-direction:column;flex-direction:column } #pg-5874-0 .panel-grid-cell , #pg-5874-1 .panel-grid-cell { margin-right:0 } #pg-5874-0 .panel-grid-cell , #pg-5874-1 .panel-grid-cell { width:100% } #pgc-5874-1-0 , #pgc-5874-1-1 { margin-bottom:30px } #pl-5874 .panel-grid-cell { padding:0 } #pl-5874 .panel-grid .panel-grid-cell-empty { display:none } #pl-5874 .panel-grid .panel-grid-cell-mobile-last { margin-bottom:0px } }