Овошје во чинија

На нашата адреса пристигнаа супер фотографии од креации со овошје во чинија!

Инспирацијата е текстот „Уметност во чинија“ објавен во Мини Либи #03,
а Јана Велјановска од Скопје ни испрати фотографии од нејзините креации.

Испрати ни и ти фотографија од твоја „чинија“ на libi@literatura.mk!

 


Deprecated: Function wp_get_loading_attr_default is deprecated since version 6.3.0! Use wp_get_loading_optimization_attributes() instead. in /opt/bitnami/apps/wordpress/htdocs/wp-includes/functions.php on line 6031

Deprecated: Function wp_get_loading_attr_default is deprecated since version 6.3.0! Use wp_get_loading_optimization_attributes() instead. in /opt/bitnami/apps/wordpress/htdocs/wp-includes/functions.php on line 6031

Deprecated: Function wp_get_loading_attr_default is deprecated since version 6.3.0! Use wp_get_loading_optimization_attributes() instead. in /opt/bitnami/apps/wordpress/htdocs/wp-includes/functions.php on line 6031

Deprecated: Function wp_get_loading_attr_default is deprecated since version 6.3.0! Use wp_get_loading_optimization_attributes() instead. in /opt/bitnami/apps/wordpress/htdocs/wp-includes/functions.php on line 6031

Deprecated: Function wp_get_loading_attr_default is deprecated since version 6.3.0! Use wp_get_loading_optimization_attributes() instead. in /opt/bitnami/apps/wordpress/htdocs/wp-includes/functions.php on line 6031
Јана Велјановска, I-а одделение, ОУ Владо Тасевски, Скопје
Јана Велјановска, I-а одделение, ОУ Владо Тасевски, Скопје
Јана Велјановска, I-а одделение, ОУ Владо Тасевски, Скопје
Јана Велјановска, I-а одделение, ОУ Владо Тасевски, Скопје
Јана Велјановска, I-а одделение, ОУ Владо Тасевски, Скопје

user