ShF “Nikolla Vapcarov” – Shkup

LETËRNJOFTIMI I SHKOLLËS

Emri i shkollës: ShF “Nikolla Vapcarov” – Shkup

Adresa: rr. “Braqa Rexhepagiq” pn, Çair, Shkup

Dita e shkollës: Janar 1980

Festa e patronatit: 9 Dhjetor

Numri i klasave/nxënësve: 31 klasa / 731 nxënës

Gjuha e mësimit: Gjuha shqipe, gjuha maqedonase

Kontaktet: tel/fax 02/2622675 , nikola-vapcarov@hotmail.com

Me dituri deri te suksesi

Grante të fituara në kuadër të projektit “Integrimi ndëretnik në arsim” – “Ndërtojmë ura”, me temën “Të gjithë jemi të barabartë”, në bashkëpunim me dy shkolla-​​partnere “Vasil Gllavinov” dhe “Hristian Todorovski-Karposh”, i kemi zbatuar aktivitetet në vijim: Të drejtat dhe përgjegjësitë, Vallëzimi dhe vallet tradicionale, Lojërat pa kufij.

 

Grant i fituar nga MASh për organizimin e aktiviteteve që kanë për qëllim zhvillimin dhe promovimin e multikulturalizmit, integrimin dhe tolerancën ndëretnike, të titulluar “Diversitetet na bashkojnë.”

 

Është fituar vendi i parë, me rastin e Turneut tradicional përkujtimor në futboll, në nivel komunal.

 

Vendi i parë në nivel komunal dhe vendi i dytë në nivel të qytetit të Shkupit, në kuiz-turneun për zjarrfikës të rinj, të organizuar nga Shoqata e zjarrfikësve – Shkup, në bashkëpunim me Kryqin e Kuq.

 

Fitimi i vendit të dytë në konkursin letrar me rastin e “7 Marsit – ditës së mësuesit” në nivel komunal.

 

Manifestimi multikulturor, me rastin e “7 Marsit – ditës së mësuesit”, ku ishte i pranishëm ambasadori i Sllovenisë, Millan Jazbec, me qëllim të njohjes dhe të bashkëpunimit të mëtejshëm – binjakëzim me një nga shkollat ​​në Slloveni.

@import url(http://libi.mk/wp-content/plugins/siteorigin-panels/css/front-flex.min.css); #pgc-7800-0-0 { width:100%;width:calc(100% – ( 0 * 30px ) ) } #pl-7800 #panel-7800-0-0-0 , #pl-7800 #panel-7800-1-1-0 , #pl-7800 #panel-7800-1-1-1 { } #pg-7800-0 , #pg-7800-1 , #pl-7800 .so-panel { margin-bottom:30px } #pgc-7800-1-0 , #pgc-7800-1-3 { width:10%;width:calc(10% – ( 0.9 * 30px ) ) } #pgc-7800-1-1 , #pgc-7800-1-2 { width:40%;width:calc(40% – ( 0.6 * 30px ) ) } #pl-7800 #panel-7800-1-2-0 { margin:0px 0px 0px 0px } #pl-7800 .so-panel:last-child { margin-bottom:0px } #pg-7800-0.panel-no-style, #pg-7800-0.panel-has-style > .panel-row-style , #pg-7800-1.panel-no-style, #pg-7800-1.panel-has-style > .panel-row-style { -webkit-align-items:flex-start;align-items:flex-start } #panel-7800-1-1-0> .panel-widget-style { background-color:#f4e6ad;border:1px solid #dd9933;padding:20px 10px 10px 20px } #panel-7800-1-2-0> .panel-widget-style { background-color:#abd6fc;border:1px solid #1e73be;padding:20px 10px 20px 10px } @media (max-width:1024px) and (min-width:321px) { #pg-7800-1.panel-no-style, #pg-7800-1.panel-has-style > .panel-row-style { -ms-flex-wrap:wrap;-webkit-flex-wrap:wrap;flex-wrap:wrap } #pg-7800-1 .panel-grid-cell { -ms-flex:0 1 50%;-webkit-flex:0 1 50%;flex:0 1 50%;margin-right:0;margin-bottom:30px } #pg-7800-1 .panel-grid-cell:nth-last-child(-n+2) { margin-bottom:0 } #pg-7800-1 .panel-grid-cell:nth-child(even) { padding-left:15px } #pg-7800-1 .panel-grid-cell:nth-child(odd) { padding-right:15px } } @media (max-width:320px){ #pg-7800-0.panel-no-style, #pg-7800-0.panel-has-style > .panel-row-style , #pg-7800-1.panel-no-style, #pg-7800-1.panel-has-style > .panel-row-style { -webkit-flex-direction:column;-ms-flex-direction:column;flex-direction:column } #pg-7800-0 .panel-grid-cell , #pg-7800-1 .panel-grid-cell { margin-right:0 } #pg-7800-0 .panel-grid-cell , #pg-7800-1 .panel-grid-cell { width:100% } #pgc-7800-1-0 , #pgc-7800-1-1 , #pgc-7800-1-2 { margin-bottom:30px } #pl-7800 .panel-grid-cell { padding:0 } #pl-7800 .panel-grid .panel-grid-cell-empty { display:none } #pl-7800 .panel-grid .panel-grid-cell-mobile-last { margin-bottom:0px } }

user