klasaedytekreative

Nxënësit e klasës së dytë – kreativë nga shkolla fillore “Jan Amos Komenski” në Shkup na dërguan fotografi që flasin për atë sa janë krijues dhe punëtorë këta fëmijë. [huge_it_portfolio id=”19″] @import url(http://libi.mk/wp-content/plugins/siteorigin-panels/css/front-flex.min.css); #pgc-7352-0-0 , #pgc-7352-3-0 { width:100%;width:calc(100% – (… Continue Reading