abonim

dhe/ose “LIBI”, plotësoni korrespondencën për abonim me shkronja të qarta të shtypit (figurat poshtë ose merr PDF të këtyre lidhjeve – për Mini Libi, për Libi) dhe dërgoje në adresën tonë së bashku me një kopje të fletëpagesës:

 

Redaksia LIBI, Ars Lamina ShPK

Shën Kirili dhe Metodi nr. 50, kati VI, 1000 Shkup

ose në libi@arslamina.comlibi@literatura.mksales@arslamina.com

 

Revista del një herë në muaj, gjatë vitit shkollor (gjithsej 10 numra, nga shtatori deri në qershor).
Çmimi i rregullt për shitje të lirë është 90 denarë dhe çmimi i abonimit është 70 denarë (përfshirë shpenzimet postare).

 

Detajet e pagesës :
Ars Lamina
ShPK Komercijalna Banka AD Shkup
Llogaria transaksionale: 300000004122148


Deprecated: Function wp_get_loading_attr_default is deprecated since version 6.3.0! Use wp_get_loading_optimization_attributes() instead. in /opt/bitnami/apps/wordpress/htdocs/wp-includes/functions.php on line 6031

Deprecated: Function wp_get_loading_attr_default is deprecated since version 6.3.0! Use wp_get_loading_optimization_attributes() instead. in /opt/bitnami/apps/wordpress/htdocs/wp-includes/functions.php on line 6031

@import url(http://libi.mk/wp-content/plugins/siteorigin-panels/css/front-flex.css); #pgc-5849-0-0 { width:100%;width:calc(100% – ( 0 * 30px ) ) } #pg-5849-0 , #pg-5849-1 , #pl-5849 .so-panel { margin-bottom:30px } #pgc-5849-1-0 , #pgc-5849-1-2 { width:15%;width:calc(15% – ( 0.85 * 30px ) ) } #pgc-5849-1-1 { width:70%;width:calc(70% – ( 0.3 * 30px ) ) } #pgc-5849-2-0 , #pgc-5849-2-3 { width:10%;width:calc(10% – ( 0.9 * 30px ) ) } #pgc-5849-2-1 , #pgc-5849-2-2 { width:40%;width:calc(40% – ( 0.6 * 30px ) ) } #pl-5849 .so-panel:last-child { margin-bottom:0px } #pg-5849-0.panel-no-style, #pg-5849-0.panel-has-style > .panel-row-style , #pg-5849-1.panel-no-style, #pg-5849-1.panel-has-style > .panel-row-style , #pg-5849-2.panel-no-style, #pg-5849-2.panel-has-style > .panel-row-style { -webkit-align-items:flex-start;align-items:flex-start } @media (max-width:1024px) and (min-width:781px) { #pg-5849-1.panel-no-style, #pg-5849-1.panel-has-style > .panel-row-style , #pg-5849-2.panel-no-style, #pg-5849-2.panel-has-style > .panel-row-style { -ms-flex-wrap:wrap;-webkit-flex-wrap:wrap;flex-wrap:wrap } #pg-5849-1 .panel-grid-cell , #pg-5849-2 .panel-grid-cell { -ms-flex:0 1 50%;-webkit-flex:0 1 50%;flex:0 1 50%;margin-right:0;margin-bottom:30px } #pg-5849-1 .panel-grid-cell:nth-last-child(1) , #pg-5849-2 .panel-grid-cell:nth-last-child(-n+2) { margin-bottom:0 } #pg-5849-1 .panel-grid-cell:nth-child(even) , #pg-5849-2 .panel-grid-cell:nth-child(even) { padding-left:15px } #pg-5849-1 .panel-grid-cell:nth-child(odd) , #pg-5849-2 .panel-grid-cell:nth-child(odd) { padding-right:15px } } @media (max-width:780px){ #pg-5849-0.panel-no-style, #pg-5849-0.panel-has-style > .panel-row-style , #pg-5849-1.panel-no-style, #pg-5849-1.panel-has-style > .panel-row-style , #pg-5849-2.panel-no-style, #pg-5849-2.panel-has-style > .panel-row-style { -webkit-flex-direction:column;-ms-flex-direction:column;flex-direction:column } #pg-5849-0 .panel-grid-cell , #pg-5849-1 .panel-grid-cell , #pg-5849-2 .panel-grid-cell { margin-right:0 } #pg-5849-0 .panel-grid-cell , #pg-5849-1 .panel-grid-cell , #pg-5849-2 .panel-grid-cell { width:100% } #pgc-5849-1-0 , #pgc-5849-1-1 , #pgc-5849-2-0 , #pgc-5849-2-1 , #pgc-5849-2-2 { margin-bottom:30px } #pl-5849 .panel-grid-cell { padding:0 } #pl-5849 .panel-grid .panel-grid-cell-empty { display:none } #pl-5849 .panel-grid .panel-grid-cell-mobile-last { margin-bottom:0px } }