bitbokserka

Погледни ја малата битбоксерка Mya, која ќе ти покаже како најлесно да научиш да „битбоксираш“:

Види го еден од најпознатите музички импровизатори со уста, Боби Мекферин, кој настапува со својот син-бикбоксер, Тејлор Мекферин: