meseceva

Слушни ги овие прекрасни композиции инспирирани од ноќта:

Месечева светлост од Клод Дебиси

Месечева соната од Лудвиг ван Бетовен

Мала ноќна музика од Волфганг Амадеус Моцарт

Ноктурно бр. 2 од Фредерик Шопен

Приспивна песна од Јоханес Брамс (инструментација за виолина и пијано)