misionivezhgues

 

Misioni i vëzhguesve është të kontribuojnë në edukimin e të rinjve, nëpërmjet sistemit të vlerave të bazuara në ligjet e Betimit dhe ligjeve vëzhguese, të ndihmojnë që të ndërtohet një botë më e mirë, ku njerëzit janë të plotësuar si individë dhe kanë rol konstruktiv në shoqëri.

 

 

Kjo arrihet duke përfshirë të rinjtë në procesin arsimor joformal me përdorim të metodës specifike vëzhguese që e bën çdo individ agjent kryesor në zhvillimin e tij ose të saj. Misioni u miratua në Konferencën Botërore të Vëzhgimit në Durban, Republika e Afrikës Jugore, në vitin 1999.

 

 

@import url(http://libi.mk/wp-content/plugins/siteorigin-panels/css/front-flex.min.css); #pgc-7797-0-0 { width:100%;width:calc(100% – ( 0 * 30px ) ) } #pl-7797 #panel-7797-0-0-0 , #pl-7797 #panel-7797-1-1-0 { } #pg-7797-0 , #pg-7797-1 , #pl-7797 .so-panel { margin-bottom:30px } #pgc-7797-1-0 , #pgc-7797-1-2 { width:10%;width:calc(10% – ( 0.9 * 30px ) ) } #pgc-7797-1-1 { width:80%;width:calc(80% – ( 0.2 * 30px ) ) } #pl-7797 .so-panel:last-child { margin-bottom:0px } #pg-7797-1.panel-no-style, #pg-7797-1.panel-has-style > .panel-row-style { -webkit-align-items:flex-start;align-items:flex-start } @media (max-width:1024px) and (min-width:321px) { #pg-7797-1.panel-no-style, #pg-7797-1.panel-has-style > .panel-row-style { -ms-flex-wrap:wrap;-webkit-flex-wrap:wrap;flex-wrap:wrap } #pg-7797-1 .panel-grid-cell { -ms-flex:0 1 50%;-webkit-flex:0 1 50%;flex:0 1 50%;margin-right:0;margin-bottom:30px } #pg-7797-1 .panel-grid-cell:nth-last-child(1) { margin-bottom:0 } #pg-7797-1 .panel-grid-cell:nth-child(even) { padding-left:15px } #pg-7797-1 .panel-grid-cell:nth-child(odd) { padding-right:15px } } @media (max-width:320px){ #pg-7797-0.panel-no-style, #pg-7797-0.panel-has-style > .panel-row-style , #pg-7797-1.panel-no-style, #pg-7797-1.panel-has-style > .panel-row-style { -webkit-flex-direction:column;-ms-flex-direction:column;flex-direction:column } #pg-7797-0 .panel-grid-cell , #pg-7797-1 .panel-grid-cell { margin-right:0 } #pg-7797-0 .panel-grid-cell , #pg-7797-1 .panel-grid-cell { width:100% } #pgc-7797-1-0 , #pgc-7797-1-1 { margin-bottom:30px } #pl-7797 .panel-grid-cell { padding:0 } #pl-7797 .panel-grid .panel-grid-cell-empty { display:none } #pl-7797 .panel-grid .panel-grid-cell-mobile-last { margin-bottom:0px } }