ovosenkavijar

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Hero_Widget”][/siteorigin_widget]

Постапка за добивање на овошен кавијар од природен сок од вишни

Експериментот за добивање на овошен кавијар од природен сок од вишни беше изработен од Мартина Ѓорѓиевска, 9 одделение од ООУ „Св. Климент Охридски“, с. Драчево, под водство на менторката Биљана Илиева, со што освои сребрен медал на државниот натпревар на „Млади техничари и природници“ 2019 во областа применета биологија.

[huge_it_portfolio id=”2″]

 

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Video_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Video_Widget”][/siteorigin_widget]