roraima

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Hero_Widget”][/siteorigin_widget]

На планината Рораима, што се наоѓа на границата на Венецуела, Бразил и Гвајана (Јужна Америка) врне секој ден.

Погледни како изгледа ова место.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Video_Widget”][/siteorigin_widget]