Ванеса Томова ни раскажува за нејзината омилена книга „Грдото пајче“

Ванеса Томова,

ученичка во II-а одд. во училиштето „Војдан Чернодрински“,

ни испрати цртеж и видео за нејзината омилена книга „Грдото пајче“.

user