Марија ни зборува за книгата „Лесната принцеза“

Марија ни зборува за книгата „Лесната принцеза“ од Џорџ Мекдоналд
(Скопје: Арс Ламина – публикации, Либи 2017).

 

*Деца! Која е вашата омилена книга? Кој е вашиот омилен лик?

 

Пишете ни писмо, нацртајте ни цртеж, снимете видео!
Пратете ни e-mail на marijaimagi@literatura.mk

 

Ве очекуваат убави изненадувања!

user