0

strashopinxhur

ShF “Strasho Pinxhur” nga fshati Konjare e Vogël është një nga shkollat ​​më të vjetra në rajon.

Që nga momenti i themelimit e deri në ditët e sotme ajo punon në frymën e patronit të vet: vetëm me anë të punës dhe përkushtimit deri te rezultate të larta.

Në shkollën tonë punojnë arsimtarë me përvojë dhe të zellshëm, të cilët pa egoizëm ua transmetojnë njohuritë e veta nxënësve dhe i zgjerojnë horizontet e tyre.

Vendin e 2-të në Garat komunale – Futsal 2013/2014

Poetët e rinj Matea Boneska dhe Maria Mitreska, nxënëse në klasën e katërt, e fituan vendin e dytë në Festivalin ndërkombëtar të prozës dhe poezisë “Trifun Dimiq” në Novi Sad. Një nxitje për pjesëmarrje në gara i ka dhënë mentorja e tyre Irena Kiroska.

 

Më shumë informacion për: https://oustrasopindzur.wordpress.com/

@import url(http://libi.mk/wp-content/plugins/siteorigin-panels/css/front-flex.min.css); #pgc-6765-0-0 { width:100%;width:calc(100% – ( 0 * 30px ) ) } #pg-6765-0 , #pl-6765 .so-panel { margin-bottom:30px } #pgc-6765-1-0 , #pgc-6765-1-3 { width:10%;width:calc(10% – ( 0.9 * 30px ) ) } #pgc-6765-1-1 , #pgc-6765-1-2 { width:40%;width:calc(40% – ( 0.6 * 30px ) ) } #pl-6765 .so-panel:last-child { margin-bottom:0px } #pg-6765-0.panel-no-style, #pg-6765-0.panel-has-style > .panel-row-style , #pg-6765-1.panel-no-style, #pg-6765-1.panel-has-style > .panel-row-style { -webkit-align-items:flex-start;align-items:flex-start } #panel-6765-1-1-0> .panel-widget-style { background-color:#abd6fc;padding:10px 10px 10px 10px } @media (max-width:1024px) and (min-width:781px) { #pg-6765-1.panel-no-style, #pg-6765-1.panel-has-style > .panel-row-style { -ms-flex-wrap:wrap;-webkit-flex-wrap:wrap;flex-wrap:wrap } #pg-6765-1 .panel-grid-cell { -ms-flex:0 1 50%;-webkit-flex:0 1 50%;flex:0 1 50%;margin-right:0;margin-bottom:30px } #pg-6765-1 .panel-grid-cell:nth-last-child(-n+2) { margin-bottom:0 } #pg-6765-1 .panel-grid-cell:nth-child(even) { padding-left:15px } #pg-6765-1 .panel-grid-cell:nth-child(odd) { padding-right:15px } } @media (max-width:780px){ #pg-6765-0.panel-no-style, #pg-6765-0.panel-has-style > .panel-row-style , #pg-6765-1.panel-no-style, #pg-6765-1.panel-has-style > .panel-row-style { -webkit-flex-direction:column;-ms-flex-direction:column;flex-direction:column } #pg-6765-0 .panel-grid-cell , #pg-6765-1 .panel-grid-cell { margin-right:0 } #pg-6765-0 .panel-grid-cell , #pg-6765-1 .panel-grid-cell { width:100% } #pgc-6765-1-0 , #pgc-6765-1-1 , #pgc-6765-1-2 { margin-bottom:30px } #pl-6765 .panel-grid-cell { padding:0 } #pl-6765 .panel-grid .panel-grid-cell-empty { display:none } #pl-6765 .panel-grid .panel-grid-cell-mobile-last { margin-bottom:0px } }

user

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *