vtorooddelenci mr mr

Погледни ги другите фотографии од второоделенците- креативци од  ОУ „Јан Амос Коменски“ и прочитај што ни напишаа нивните наставници:   Ања, Алексеј, Ангела, Петар, Ведра, Ангела, Јован, Сара,  Лука, Вероника, Ведран, Максим, Мила и Андреја се второроделенци во ОУ „Јан… Continue Reading

vtorooddelencikreativci

Погледни ги другите фотографии од второоделенците- креативци од  ОУ „Јан Амос Коменски“ и прочитај што ни напишаа нивните наставници:   Ања, Алексеј, Ангела, Петар, Ведра, Ангела, Јован, Сара,  Лука, Вероника, Ведран, Максим, Мила и Андреја се второроделенци во ОУ „Јан… Continue Reading

Дали можеш да препознаеш што значи кучешкиот лаеж?

Дали можеш да препознаеш што значи кучешкиот лаеж? 1 [qsm quiz=2] @import url(http://libi.mk/wp-content/plugins/siteorigin-panels/css/front-flex.css); #pgc-4686-0-0 { width:100%;width:calc(100% – ( 0 * 30px ) ) } #pg-4686-0 , #pl-4686 .so-panel { margin-bottom:30px } #pgc-4686-1-0 , #pgc-4686-1-2 { width:25%;width:calc(25% – ( 0.75 * 30px… Continue Reading